Jedním z trendů podzimní sezóny je prodloužené sako, jehož přesná délka není striktně daná. Můžete pracovat s délkou sahající k vašim bokům, lehce překrývající zadeček nebo až do půlky stehen.

Rovněž záleží na vás, jak sako zkombinujete. Já jsem sáhla po monochromatické kombinaci (jak už to tak u mě bývá :D) zahrnující i tolik oblíbený denim.

Další můj oblíbený look je kožené kalhoty s bílou košilí či halenkou a sako s lehce povyhrnutými rukávy. Klidně ho nechejte ledabyle rozepnuté.

Nadčasově vypadá sáčko přehozené přes mini šaty spolu s vysokými kozačkami.

Napadají mě pořád další kombinace, ale nechci vás úplně zahltit. Takže už jen poslední outfit ať máme pokrytý celý pracovní týden. Jelikož se bude jednat o páteční outfit, měl by být variabilní. Rozuměj – vhodný do práce i na následný večírek. Sáhněte po minisukni a tričku s nápisem. Na to navrstvěte sako a přes sako klidně ještě kožešinovou vestu. Dejte jen pozor, aby vesta neměla stejnou délku jako sako. Měla by být buď o něco kratší, nebo pak výrazně delší.

ME: (DORMEUIL jacket, FURLA bag, PRADA sunglasses, GUCCI scarf, LEVIS jeans, TONAK beret, BENETTON turtleneck, GANE LEATHER gloves, GEOX shoes)

photos and edit by Marek Stuchlý

https://www.facebook.com/marek.stuchly.photography/

Inspo photos from pinterest.com

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky