BOYFRIEND SHORTS

  • 08. 06. 2014
  • Looks, Looks Woman

V dnešní neúprosně teplý den jsem si oblékla boyfriend shorts. A udělala jsem dobře. Jsou volné, pohodlné a zároveň praktické. Další způsoby, jak je nosit, můžete najít v jednom z posledních HOW TO WEAR postů. Kraťásky jsem zkombinovala s rádoby hedvábným topem, do kterého jsem se zamilovala na první pohled. Vděčím za to roztomilým puntíčkům, romantické krajce a sexy špagetovým ramínkům.

Musím zmínit jeden z dalších trendů, s nímž jste už jistě měly čest. Jsou to ona špagetová ramínka. Objevují se nejen na halenkách, ale i šatech. Našly jste si k nim cestu nebo ještě vyčkáváte? Plánuji pro vás v jednom z dalších článků připravit inspiraci, jak na ně. Těšíte se?

A teď zpět k outfitu. Doplňky jsem volila minimalistické – klobouk na ochranu proti slunci, jemný řetízek s mým jménem, pár drobných prstýnků a černé lodičky. Kabelka od Michaela byla samozřejmostí. Patří totiž k mým nejoblíbenějším.

(STRADIVARIUS boyfriend shorts, polka dots top; MY NAME NECKLACE necklace, H&M rings, LINDEX hat, MICHAEL KORS bag, F&F heels)

photos and edit by Markéta Vašátová

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky