CHECKERED SKIRT

  • 13. 12. 2016
  • Looks, Looks Woman

Máme tady další outfit post. Tentokrát jsem oblékla tartanovou sukni, kterou si troufám označit za nadčasovou klasiku. Jistě si mnohé z nás takovou sukni pamatují z dětství. A není nic krásnějšího než se vracet zpět k tradicím…ta máma měla zase pravdu! 😀

Tartanový vzor můžete najít na nejrůznějších kusech oblečení. Nejčastěji na kalhotách, rukavicích, botách, punčochách, kabelkách a bezpochyby na šálách. Výjimkou není ani sekce home decor. Polštářky, deky, papuče, ubrusy, potahy na křesílka či pohovku. Dokonce už jsem viděla i potah na volant. Myslíte, že by to některé muže nadchlo?

Zpět k outfitu. K sukýnce už jsem oblékla pouze elegantní rolák v královsky modré a obula vysoké kozačky nad kolena, které celému looku dodaly šmrnc. Třešničkou na dortu byla červená rtěnka sladěná s kostkami na sukni. Ještě jsem si vypůjčila puntikatou kravatu v týž barvách a použila ji jako pásek. Přišlo mi to originální a hravé.

Jak často používáte oblečení, doplňky k jiným účelům než byly vyrobeny?

Mých pár tipů:

  • Pásek- ovázaný okolo krku místo náhrdelníku
  • Kravata- jako pásek okolo pasu nebo čelenka do vlasů
  • Pánská košile- může suplovat dámské šaty, které přepásáte právě kravatou, šátkem nebo klasickým páskem
  • Pánské jeansy- pro dámu boyfriendy
  • Dámské plesové šaty– oblékněte na ně pořádný vlněný nebo kašmírový svetr a dostanete vzhled sukně a svetru
  • Krajková spodnička– navrstvěte přes ni dlouhý svetr, ideálně ve stejné barvě a máte jedinečnou harmonii. Už stačí jen jeansy nebo silonky.

 

A pokud mám zabrousit do kategorie poslední trendy, zkuste si vzít jen tak pod boyfrinedy nebo skinny jeansy síťované punčochy. I moje máma uznala, že je to pecka!!!

(SISLEY turtleneck, DELOR checkered skirt, CALZEDONIA tights, BAŤA over knee boots , LONGINES watch, ARMANI lipstick)

photos and edit by LUKÁŠ ŠKVAREK

www.skvarek.cz

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky