COMFY WINTER OUTFIT

  • 29. 12. 2017
  • Looks, Looks Woman

Zjistila jsem, že horní polovinu těla oblékám vesměs do stejných kombinací. Svetry, roláky, bavlněné košile, denimové košile,  trička s nápisem nebo hedvábné topy. S tím vším si hravě vystačím celý rok. Máte to také tak? Přemýšleli jste vlastně nad tím, proč se věnujete právě jedné polovině těla více, než druhé?  Saka, kabátky, parky, křiváky a další svrchníky už beru jako druhou vrstvu, proto je nepočítám.

Takže to znamená, že experimentuji spíše se “spodky”. V průběhu roku i dosavadního života si procházím různými fázemi, začínala jsem s džínami a nic jiného jsem tenkrát ani nenosila. V létě převažují šaty, na jaře spíš sukně, a s příchodem chladnějšího počasí si začínám hrát s různými typy kalhot. Zbožňuji kožené/koženkové leginy. S delší košilí vypadají dokonale a je to velmi pohodlný outfit. Když už jsme u toho vrstvení, doporučuji přidat pod košili spodničku s krajkou, chytnete punc chic Francouzky. Look můžete omrknout na fotkách pod článkem.

Současně mě baví i zvony, cullotes nebo klasické společenské kalhoty ozvláštněné o podélné pruhy po stranách.

(PIETRO FILIPI  sweater,    ZARA pants,   INTIMISSIMMI  lace dress,  MAX & CO coat,    HILFIGER cap,   GANE LEATHER  driver glovess,  PICARD backpack,   GEOX boots,   TOUS bracelet)

photos and edit by  Marek Stuchlý

https://www.facebook.com/marek.stuchly.photography/

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky