DOUBLE OUTFIT: SKIRT&SWEATER

  • 27. 12. 2014
  • Looks, Looks Woman

Blíží se konec jednoho roku a začátek dalšího. Toto období je vždy spojené s nějakými změnami. I já se tímto pravidlem řídím, a proto jsem pro vás připravila nový typ postů, tak zvané double outfity.

Důvod, proč jsem se do této novinky pustila, je zcela praktický. Velmi často obnovujeme kalhoty či topy v našich šatnících, protože jsou za 1 až 3 sezóny zničené. Ovšem doplňky nám zůstávají jako drobné poklady i po několik let. Jak už jste asi pochopili, kouzlo bude spočívat právě v nich.

Základ dnešního looku tvoří šedý svetr a sukně s jemným proužkováním. Oba kousky jsem zakoupila v Lindexu. Verze s baretkou zosobňuje preppy styl, který je kontrastem ke slavnostnější verzi s rádoby kožešinovým límcem. Před pár dny jsem tuto verzi postovala na blogu. Budu ráda, když mi dáte vědět, který outfit vás oslovil víc.

V případě dotazů či rad se nebojte kontaktovat mě na TvojeStylistka.cz nebo můžete využít Facebook. Sledovat mě můžete i na Instagramu.

Tip stylisty: Nezapomínejte na detaily.

(LINDEX sweater, skirt, knee socks, CALZEDONIA tights, GEOX ankle boots, TISSOT watch, ARMANI glasses, GUESS shirt, FURLA bag, NONAME beret)

photos and edit by Jiří Alexander Bednář (www.jiribednar.eu; https://www.facebook.com/jiribednarphotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky