FIVE WAYS TO WEAR A SUIT

  • 07. 03. 2019
  • Looks Woman, How to woman

Porodem se mi lehce změnil šatník. Respektive jsem z něj některé kousky – snad jen dočasně – vyřadila. Troufám si říct, že kalhotový kostýmek je vhodný pro ženy s dětmi i bez nich. O tom, jak bude výsledný vzhled vypadat, rozhodnou doplňky.  

Pro snadnější představu, jakým způsobem si kostýmek můžete obéci, mrněte na návod níže. Všechny looky uvažijí o kostýmku jako o celku. Samozřejmě, že nespočet dalších variant se obejví při nošení každého dílu kostýmku zvlášť.  

 

Street look: Tuto variantu vidíte na fotkách. Roláky všech velikostí nosím nesmírně ráda. Přijdou mi šik a praktické zároveň. Místo kabelky jsem si vzala baťůžek. Někomu se můžou zdát podpatky ke kočárku nemyslitelné. Z mého pohledu je to přijatelné na kratší čas, a samozřejmě samotná výška i šířka podpatku hrají klíčovou roli. Baretky jsou trošku moje úchylka. Tuhle mám vyrobenou na míru od modistky z La Modista. Je skvělá, takže pokud přemýšlíté o nějakém kousku, nebojte se jí napsat! 

Business look: Do kanceláře nebo na schůzku raději nechte pokrývku hlavy doma a sluneční brýle vyměňte za dioptrické. Roláček si můžete nechat nebo místo něj obléknout bílou košili. Obujte kotníčkové kozačky na podpadkou. Jejich vzhled už nechám na vašem uvážení. Jinou dávku extravagance si můžete dovolit v kreativním světě, a jinou v tom se striknějšími pravidly. 

Batoh je určitě nevhodný, měly byste mít kabelku, která při jejím položení drží tvar.  Jehlové lodičky nikdy nezklamou.

Casual look: Kalhotový kostýmek doplňte bílým tričkem. Podle toho, jaký stupeň ležérnosti si přejete dosáhnout, oblékněte tričko čistě bílé nebo bílé s vtipným nápisem nebo bílé s výrazným potiskem. Teď třeba Harper’s Bazaar ve spoluprásci s českými umělci vydal limitovanou edici triček. Seženete je v Bibloo. Skvělé na tom je, že koupí trička přispějete na dobrou věc. Získáte cool tričko a ještě budete mít skvělý pocit, že jste neutratili majlant. Obujete si pohodlné mokasíny a sáhněte po prostorném shoppru. 

Sporty look: Oblékněte crop top a využijte vrstvení minimalistických řetízků, náramků a prstýnků. 

Okolo pasu omotejte koženou ledvinku a máte vystaráno.  Na nohy obujete tenisky nebo slip-on. 

Night out: S noční variantou si můžete krásně vyhrát. Fantazii se meze nekladou. Volit můžete mezi krajkovou podprsenkou, sexy body nebo hedvábným topem se špagetovými ramínky.  Lodičky nebo šik jehlové kozačky jsou tou pravou volbou.  Doplňte večerní kabelkou. 

 

 

Věřím a doufám, že vám tyto tipy pomohou se lépe orientovat ve světě módy a současně si začít uvědomovatm, kolik variant v sobě oblečení skýtá. 

photos and edit by Lukáš Škvarek

https://www.instagram.com/skvarek.photo/

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky