První jarní dny si žádají první jarní outfit, i když mě v této souvislosti napadlo také slovo úklid. 😀 

A vlastně proč ne?! Někdo to může pojmout jako úklid šatníku nebo úklid rovnou celého domova.

Tak nějak to přirozeně k jaru patří. 

A protože za chvíli už budeme nejspíše odkládat kabáty, rukavice i čepice, je čas si tyto kousky ještě naposledy užít. Déle už jsem slibovala outfit s rukavicemi, konečně jste se dočkali. Tentokrát jsem kožené rukavice vyměnila za kožešinové.

Pro ty z vás, kteří mají k pravé kožešině odpor, je možné ji mohou nahradit umělou. Debatu o dopadu umělé kožešiny vs. pravé kožešiny na životní prostředí zde dnes rozvíjet nechci. Doufám tedy, že se to nikoho z vás nedotkne.

Ale teď už zpátky k outfitu. Celý look jsem ladila do barvy velbloudí srsti a oživila ho pouze pár doplňky v podobě šály, výše zmíněných rukavic a kabelky. Špetku pozornosti jsem při výběru věnovala i výběru podkolenek. Černé, které obvykle nosím, se mi k tomuto outfitu nehodily, šáhla jsem tedy po síťovaných tělových. Navíc matné podkolenky a lesklé lodičky považuji za skvěle fungující duo. Když jsme u toho, jaké podkolenky preferujete? Nebo dáváte i v zimě přednost holým kotníkům?

Pokud si chcete sestavit outfit v podobném duchu, doporučuji se držet jedné barvy a kombinovat různé typy materiálů. Jen tak docílíte dokonalého monochromatického looku. 

photos and edit by Lukáš Škvarek https://www.instagram.com/skvarek.photo/

 

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky