GOLDEN TATTOO

  • 29. 03. 2015
  • Inspo, Inspiration Woman

Dnes tady máme inspiraci v podobě golden tattoo. Předpokládám, že už jste tento trend zaregistrovaly. K čemu to vlastně slouží a proč je to takový hit?

Golden tattoo je především dovolenková záležitost. Šperky na pláži jsou totiž velmi nepraktické a sama se držím pravidla plavky + ručník + klobouk + žabky. Ovšem vypadat chceme hezky všechny a nejlépe pořád, že?

Takže si jednoduše vyberete, jaké tetování se vám líbí nejvíce, nalepíte si jej na pokožku a výsledný efekt bude záležet jen na vaší kreativitě.

Pod článkem najdete inspiraci, jak golden tattoo nosit. Výběr barev je čistě individuální záležitostí. Mně se nejvíce na opálené pokožce líbí zlatavé odstíny. Skvěle vypadá i kombinace měděné, stříbrné a zlaté.

Velkou výhodou je, že pokud tetovaní zničíte, což se samozřejmě během dvou až tří dnů stane, můžete si nalepit další. A co je na tom všem nejlepší? Nemusíte se bát, že ztratíte svůj oblíbený šperk. Vyvarujete se také zdlouhavému balení před odjezdem, kdy přemýšlíte, jestli si máte vzít raději jen jeden must have řetízek a dva statement náhrdelníky nebo raději nebrat nic…Však to znáte.

Pokud váš miláček chytá cestovní horečku a není schopný vám dopřát trochu času, abyste se na dovolené nalíčila, sbalte mu tablet nebo počítač s jeho oblíbenými hrami. Chytré je také zajistit online připojení a nechat jej chvíli vyřádit se na casinomidas.cz. Pokud se mu bude dařit, ještě si z dovolené můžete odvézt krásný dáreček na památku. Jak řešíte situace s netrpělivými muži vy?

Tip stylisty: Keep calm and have fun!

Where to buy the golden tattoo: ALIEXPRESS, ASOS, FLASHTAT.

source: pinterest.com

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky