Pobíhání po obchodech je nekonečné, proto se dnes podíváme, jak se ideálně obléci do těchto téměř loveckých podmínek.

Základem jsou vrstvy. Někde je přetopeno, takže vám bohatě postačí jedna vrstva, ovšem na přebíhání mezi obchody je dobré mít ještě další kus oblečení. Já jsem sáhla po koženém křiváku. Komu by se chtělo v ruce tahat těžký kabát, nebo neskladnou bundu, že?

Výběr správné obuvi je dalším oříškem. Ideálně vyberte boty bez podpatků. Případně zvolte jen střízlivý podpatek, u kterého víte, že vás při nákupu nebude omezovat. Ale takových bot moc není, že?

Pozornost věnujte také kabelce. Já jsem si vybrala jen cross-body bag. Ty nejdůležitější věci se do ní vměstnají a zbytek na chvíli oželíte.

Tlustou šálu vyměňte za ozdobný šátek, jenž vám z estetického hlediska udělá stejnou službu a navíc se v něm nebudete zbytečně potit.

Také je nutné brát ohled na doplňky. Budete se stále svlékat a oblékat. Mým doplňkem se stal již výše zmíněný šátek, dále masivní prsten a hodinky, ať mám přehled, jak jsem výkonná.

Tip stylisty: Čím méně zipů, knoflíků nebo cvočků, tím lépe. Někomu by také mohly vadit kalhoty užšího střihu. Klidně je vyměňte třeba za boyfriend džínsy.

P. S. Bílé či světlé kousky nechte raději ve skříni.

(SISLEY turtleneck, VAGABONG ankle boots, LEVIS jeans, MANGO leathet jacket, ASOS bag, TISSOT watch, RAY-BAN sunglasses, BVLGARI ring, PIETRO FILIPI scarf)

photos and edit by Patrik Dillinger (https://www.facebook.com/DillingerPhotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky