Jeden z dlouhodobě opomíjených módních doplňků, který bych vám dnes ráda představila, mi jednoduše vyrazil dech. Naštěstí ne doslova. O čem tedy bude dnešní příspěvek? Vycházková hůl, to je správná odpověď.
Nyní již jistě chápete, že vyrazit si dech během procházky, která bývá spíše příjemnou záležitostí, by nebylo zrovna radostné.

Každopádně se všichni bez výjimky musíte podívat do nádherného obchůdku se stylovým designem a omamující vůní dřeva. Pokud nevíte, co mám na mysli, jde o Hůlkárnu. Kamennou prodejnu naleznete v Brně v Komíně.

Majitelka prodejny, Renatka Machová, je velmi milá, ochotná a laskavá. Umí se klientovi přizpůsobit jak s termínem návštěvy, tak s individuálním přáním. Hůl na míru či ze stříbra není žádný problém.
Pokud už doma nějakou tu hůlku máte, určitě si pořiďte další. Stejně jako se střídají kabelky, boty či hodinky, měly by se rozhodně k outfitu ladit i hole. Mám ráda módní trendy, ale stejně tak miluji nestárnoucí klasiku v podobě kožených rukavic či slaměných klobouků. Nejvíc mě nadchne outfit, kde je vše harmonicky propojeno a zapadá to do „naší doby“.

P.S. Ve zmíněném obchůdku najdete i luxusní lžíce do bot či deštníky.

 

More info: www.hulkarna.cz

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky