I LOVE LEATHER

  • 05. 05. 2015
  • Looks, Looks Woman

Tentokrát už opravdu poslední outfit s rukavičkami. Ovšem kdo miluje kůži, a navíc mívá často zmrzlé ruce, tak mě jistě dobře chápe.

V dnešním looku jsem kladla důraz na bříško. Chtěla jsem vám ukázat, jak se dá hezky a především přirozeně zamaskovat. Stačí volná košile a máte vyhráno, což však není nic nového, že? My si ale zdůrazníme, že je nutné klást velký důraz na materiál. Při kamufláži většího bříška jsem využila denim, a to především pro jeho pevnější strukturu. Nijak totiž neobepíná tělo, není průhledný, ani průsvitný a navíc je velmi praktický. Díky hřejivějšímu materiálu košili stačí doplnit už jen sáčkem.

A proč se saka nosí? Dokáží dokonale vytvarovat figuru přesýpacích hodin. Opticky vás zeštíhlí, prodlouží a zakryjí, co nemá být viděno.

TIP STYLISTY: Pozor na vycpávky v ramenou u postav se širšími rameny. Hovoříme pak o tak zvaném převráceném trojúhelníku typickém pro atletky.

(ZARA pants, blazer, H&M shirt, JELENÍ ŠPERKY brooch, PIETRO FILIPI hat, JUNEK gloves, SALAMANDER bag, VAGABOND shoes, MAC lipstick)

photos and edit by Patrik Dillinger (https://www.facebook.com/DillingerPhotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky