LET BALÓNEM & ZIKMUNDOV

  • 23. 05. 2017

Nedávno jsem měla možnost strávit krásný relaxační den v příjemném prostředí. Rozhodla jsem se vám o tom napsat, protože stále více dostávám dotazy na zajímavé podniky a místa. Troufnu si říct, že tak polovina dotazů je na módu a věci s ní spojené a druhá polovina je zaměřena na jídlo, kávu a zajímavá místa.
Den začal brzkým vstáváním, po kterém následoval let balónem. Na můj vkus jsme hodně rychle vystoupali. Po krátkém zamyšlení, kde máme padáky a co kdyby náhodou se něco stalo, nás pilot ujistil, že se nemusíme bát. Raději jsem poslechla jeho radu a hned mi bylo lépe! Celý let probíhal bez problému a dokonce jsme cestou trénovali přistávání. Ovšem finální přistání v řepce olejce nic moc zážitek. Tím vám ale nebudu kazit čtení.


Po příletu jsme se přesunuli na Zikmundov. Z fotek poznáte, že zde panuje úžasná pohoda a klid. Příjemná obsluha, krásné prostředí, výborné jídlo a skvělé víno. Jediné co mé chuťové buňky úplně nedocenily byla káva. Ale kvůli té se tam nejezdí. 😀
Sečteno a podtrženo, skvělý víkendový pobyt pro rodinu nebo jen ve dvou. Prostředí je vhodné i na oslavy, svatby a rodinná setkání.

photos by me
no fiter needed 🙂

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky