Z business oblasti se pomalu vytrácí černá barva. Doslova ji převálcovala tmavě modrá a hned v závěsu ji dobíhá šedá.
I přes to dostanu čas od času chuť na černou. A když na mě takoá nálada přijde, je mi celkem jedno, zda se jedná o formální nebo neformální příležitost. Nejvíce miluji černou kůži. Kalhoty, bundičky, sukýnky a kraťásky.

A báječný je také fakt, že je možné si takový kousek nechat ušít. Hodně často se totiž stává, že natrefíte na dobrý střih, ale špatnou barvu, nekvalitní materiál nebo už jen špatné velikosti. V případě zájmu se na mě klidně obraťte.

Co bych ráda u dnešního outfitu vyzdvihla, jsou boty. Značka Vagabond, to je pro mě synonymum pohodlných bot. Je pravdou, že občas se vytrácí ženskost, ale právě ty dnešní tenisky mi přijdou skvělé. Je vidět silný vliv východní kultury.

Mojí dnešní vychytávkou je ucho kabelky omotané šátkem. Omílám to tady asi pořád dokola, ale šátek je tak nadčasová záležitost… Kupříkladu takové ovázané zápěstí k letním šatům vypadá šik.
Zaostřete také na top s dlouhými rozparky. Líbí se vám?

(ZARA long top, LEVIS jeans, HERMÉS scarf, COCCINELLE bag, MANGO leather jacket, SCHAUMBURG WATCH watch, ARMANI glasses, VAGABOND shoes, MAC lipstick)

photos and edit by MARIO GAŠPAR

http://bit.ly/2b3xSsP

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky