MIDI SKIRT& OFF SHOULEDER TOP

  • 21. 12. 2016
  • Looks, Looks Woman

Momentálně vymetám jedno vinobraní za druhým, což je příjemná část podzimu, nicméně se mi trošku začínají na čele dělat vrásky z padajícího listí. Miluji sice květiny, dlouhé procházky v přírodě, ale čas trávený na zahradě raději spojuji s grilováním, lahví dobrého vínka nebo koupáním v bazénu. Vidíte tam někde hrabání listí? Já tedy ne. Vetšinou v průběhu této práce stejně pšikám a celé ruce mám popíchané a pokousané. Proto jsem se letos rozhodla, že si pořídím pořádnou zahradnickou výbavičku. Však člověk nemusí mít spešl outfit jen na hory či do fitka, ne? Máte nějaké odzkoušené značky? Já jsem narazila tady na tuto.

Rukavice mají dokonce v několika barvách. Moje kamarádka miluje žlutou, takže ta by měla jasno které, ale já zatím tápu. Záleží vám na barvě pouze při výběru oblečení do práce, nebo vaše pocity ovlivní výběr, ať už kupujete cokoliv? Proč lidem často záleží jen na oblečení do zaměstnání?

Ale to by už o zahradničení pro dnešek stačilo. Teď pár vět k dnešnímu outfitu. Midi sukně je na podzim jak dělaná. Není vám v ní zima a ještě vypadá stylově. Mně se líbí v kombinaci s holými rameny, zárovň ji ale můžete zkombinovat s bílou košilí a perlovým náhrdelníkem, crop topem nebo jen hedvábným tílkem a koženým křivákem. Pro větší zmrzlíky doporučuji midi skirt dopěněnou o delší svetřík dozdobený originální broží. Klidně si můžete vzít tu po babičce. Retro znamená body nahoru! Siluetu pak krásně dokreslí jehlové sandálky či lodičky. Pro dlouhonohé slečny je tu i varianta tenisek.

P.S. Ačkoliv to tak nevypadá, zahradničení mám moc ráda. 😉

( CHOIES midi skirt, INTIMISSIMI off shoulder top, COCCINELLE mini bag, ALDO heels, RAY-BAN sunglasses-DIAMOND OPTIC, MAC lipstick)

photos and edit by LUKÁŠ ŠKVAREK

www.skvarek.cz

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky