NAVY DRESS

  • 15. 06. 2015
  • Looks, Looks Woman

Prázdniny jsou v plném proudu a já v nejvyšším možném pracovním nasazení. Ovšem pokud děláte to, co vás skutečně baví a naplňuje, mnohem lépe snášíte vyšší zátěž. Tímto vám posílám malou výzvu skrývající velké poselství. Odpovězte si na otázky, zda jste v práci spokojení, co vás na ní baví, jestli je vaše finanční ohodnocení dostačující a nebojte se říci například o nové bonusy. My teď zavádíme dárkové kazety s košilemi, kostýmky i obleky na míru, skvělé, že? Ideální dárek snad pro každého.

Už dost motivačních proslovů a mrkneme se na zoubek dnešnímu outfitu. Opět se jedná o business look. Tmavě modré úpletové šaty jsou nepřekonatelné. Tato barva sluší absolutně všem, vypadá elegantně a troufám si říci, že i luxusně. Podobně je tomu s fialovou barvou, zde je ovšem potřebné se zaměřit na jednotlivé odstíny.

Zlato-béžové akcenty doplňující model působí decentně. Současně zlaté špičky dodají nezbytnou jiskru. Nesmrtelné perly jsou třešničkou na dortu, ale především bych chtěla směřovat vaši pozornost k mým náušnicím. Tento typ jsme poprvé spatřila již někdy během zimních měsíců a byla to láska na první pohled. Co jim říkáte?

Kabelku můžete oživit, stejně jako jsem to udělala já, barevným šátkem. Já ho ladila ke rtěnce, vy můžete například k lodičkám či halence.

TIP STYLISTY: Nikdy si nezapomínejte hrát!

(INTIMISSIMI dress, SALAMANDER heels, PIERRE CARDIN bag, GUESS scarf, DKNY watch, LINDEX bracelets, I AM earrings, KLENOTY AURUM ring)

photos and edit by MAREK STUCHLÝ

(http://on.fb.me/1BHOSOf)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky