Poslední dobou jsem značně zanedbávala příspěvky pro pány. Proto jsem se rozhodla jim vše vynahradit.

Připravila jsem vám podzimní/zimní inspiraci v nejrůznějších odstínech oranžové. Tato barva totiž bývá velmi často opomíjená. Sami si projděte svůj šatník a troufám si říct, že kousky v této barvě napočítáte na prstech jedné ruky. Nemám pravdu?

Asi nejběžnějším oděvem je kabát. Sice je to rozměrná záležitost, ale vzhledem k tomu, že většina doplňků je zastoupena v černé, hnědé či šedé barvě, je to více než pochopitelné.

Máte-li raději hravost a chuť experimentovat vám není cizí, zaměřte se spíše na doplňky. Originálním kouskem může být například barevný motýlek. Při vhodném použití se stane dokonalou tečkou business looku.

Oranžová podrážka působí cool.


Barevná šála, rukavice či obal na notebook vám vždy zvednou náladu. Pokud se v práci musíte držet zkrátka, dopřejte si alespoň veselý kapesníček do saka.

Různobarevné ponožky jsou rok od roku více v kurzu. Já osobně je považuji za projev vzdoru v jinak velmi konzervativní anglické módě. Hodnotit je jako vkusný detail k obleku, jenž můžete sladit například s kravatou, jim taktéž přísluší.

Pro velké odpůrce barev je tu kompromis. Co takhle pouhý proužek? Nebo se budete cítit mužněji, když použiji výraz kapitánská páska?

Na závěr nabízím seznam produktů, které by ve vaší skříni neměly chybět.

source: pinterest.com

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky