OVER KNEE SOCKS

  • 08. 01. 2015
  • Looks, Looks Woman

Venku nám trochu přituhuje, tak se na to pojďme pořádně obléknout. Není nic lepšího, než se celá zachumlat do čepice, šály a teploučkých rukavic. Nevím, čím to je, ale v zimě nosím sukně a kraťasy mnohem raději než v létě. Možná proto, že nechci nosit to, co valná většina v danou chvíli. Možná jsem zkrátka divná. V úvahu samozřejmě přicházejí i obě varianty současně.

Jednou z dalších věcí, kterou jsem v zimě téměř posedlá, je smetanová barva. Proč? Protože na světlé pleti vypadá lépe než sněhově bílá. Musím si však dávat pozor, aby nebyla příliš nažloutlá. Přeci jen jsem letní typ a sluší mi studené odstíny.

Pokud si při nákupech nevíte rady, jestli vybrat sněhově bílou, champagne, sloní kost nebo krémovou barvu, můžete se na mě obrátit na stránkách Tvojestylistka.cz a já vám mile ráda pomohu. Důležité je také mít na vědomí sytost barvy. Ideální je řídit se odstínem zubů.

Pokud bych chtěla pravidla alespoň částečně zobecnit, pro každý barevný typ je vhodná bílá barva přírodní vlny. Nejčastěji ji však oblékají jarní typy. Zástupci letního typu, mezi které se řadím i já, neudělají nikdy chybu s bílou barvou a našedivělým či modrým podtónem. Podzimní typy mohou hrdě nosit nažloutlé krémové odstíny.

Tip stylisty: Bílá barva přírodní vlny je in každou zimu, tak se jí nebojte. Navíc v ní budete vypadat svěže, mladě a čistě.

(LINDEX sweater, over knee socks, NEO MÓDA purple scarf, H&M hat, scarf, PIETRO FILIPI shorts, coat, CALZEDONIA tights, SA)

LAMANDER boots, DOMI BAG bag)

photos and edit by Patrik Dillinger (https://www.facebook.com/DillingerPhotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky