REHAB with LOVE

  • 27. 11. 2016
  • Inspo, Inspiration Woman

Dnes bych Vám chtěla představit projekt Rehab, jehož jsem se stala součástí. Katka, zakladatelka a srdce celého projektu, renovuje nošené věci, ale stejně tak dobře umí vdechnout život věcem novým. Kalhoty, které vidíte na fotografiích níže, nejsou zničené, ale jednoduše už mě nebavily. Což v překladu znamená, že už jsem je nenosila. Položila jsem si otázku proč?! Zjistila jsem, že už mám plné zuby červené jednolité plochy. Momentálně preferuji červenou spíše na rtech či doplňcích. Každopádně teď vidíte, že kalhoty dostaly zcela jiný rozměr a už se nemůžu dočkat až si je vezmu na sebe.
Plánuji Vám nafotit i celý outfit, jak je hodlám kombinovat. Ale momentálně ještě schne barva v ateliéru. Další pozitivum na této proměně je, že přispívá k udržitelné módě.

Aby toho nebylo málo, nechala jsem si udělat i tričko. Rozhodovala jsem se mezi černou a bílou. Nakonec vyhrála černá. To se musím přiznat, že je zcela nové. Na moji obranu, podporuji dobrou věc a vy se dozvíte něco zajímavého. Takž je mi to vlastně prominuto.

Pokud vás projet uchvátil stejně jako mě, doporučuji pořádně prošmejdit šatník a vybrat kousky, které by stály za renovaci.
Moje tipy: denimová bunda, tenisky (nové i staré) nebo nějaká sukýnka! Šel by i kabát, jeansy, kšiltovka, parka…no vlastně asi skoro všechno! 😀

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky