Monochromatické outfity v černo-šedých variacích jsem vystřídala za krémové odstíny. Nevím, proč jsem tak propadla kouzlu looku tón v tónu, možná vás to už nudí, ale přináší to s sebou hned dvě pozitiva:

  • je to trendy
  • jednobarevné outfity opticky prodlužují postavu a tak ubírají na kilech

A když už jsme u letošních módních záležitostí, jedním z top favoritů je krajka. Do dnešního outfitu jsem ji zapracovala v podobě topu. Mám ráda, když vykukuje z výstřihu i zpoza spodního lemu svetříku. Působí to svěže. O špetku šarmu se postará moje milovaná baretka, jak jinak, že? Krajka bude skvěle vypadat i na kraťasech, šatech, kardiganech či lodičkách.

Na must-wear seznam si nezapomeňtě připsat i vrstvení řetízku.

Dále se budou nosit výrazné rty a to hned v několika stylech. Rtěnku můžete prstem jen lehce vklepat, jako by představovala přirozenou barvu vašich rtů. Další možností jsou výrazné matné odstíny přetrvávající z loňské sezóny, které doporučuji aplikovat štětečkem. Barva tak déle vydrží. Před samotným nanášením orámujte rty konturkou. Práce tak pro vás bude rychlejší, snadnější a preciznější. Třetím favoritem se stávají dlouho zapomenuté lesky se spoustou třpytek.

Myslím, že už jsem vás trendy přehltila, takže pokračování příště.

P. S. Nejdokonalejšího monochromatického outfitu dosáhnete kombinací nejrůznějších druhů materiálů v podobných odstínech.

(MANGO sweater, INTIMISSIMI top, LUISA SPAGNOLI pants, BELLE&BOOM bag, MYNAME NECKALCE necklace, H&M shorter necklace, GEOX shoes, TONAK beret)

photos and edit by Patrik Dillinger (https://www.facebook.com/DillingerPhotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky