Jaro se blíží snad mílovými kroky. Odhodlala jsem se tedy poodhalit nohy o něco více než obvykle.

Při tvorbě looku jsem se snažila vzít v potaz všechny vaše požadavky. Varianta s rolákem je určena pro kategorie zmrzlíků, zástupkyň menšího poprsí a Pařížanek. Naopak verze s fialovým svetříkem je směřována k milovnicím výstřihů a ženských křivek, manažerkám či rolákohejterkám.

Pastelové barvy v obou outfitech jsem volila záměrně, protože dle mého skromného názoru není vhodnějšího ročního období k jejich nošení, nemyslíte? Nezapomeňte si tedy alespoň jednu tu pastelku pořídit.

PINK VERSION

Šaty s krajkovými lemy (důležitý detail) doplněné o růžový roláček z Benettonu a nesmrtelný křivák. Jako doplňky posloužily růžová baretka spolu se šálou a kabelkou. Perly měly své zastoupení jisté. Jak jinak než prostřednictvím náramků, minimalistického prstýnku a náušnic. Nohy zahřívaly šedo-černé silonky, na které navazovaly vysoké kozačky.

LILA VERSION

Zůstaneme opět u šedých krajkových šatů, stejně tak ponecháme silonky. Rolák nahradíme propínacím svetříkem z Pietra Filipi, který doplníme jemným páskem stejnojmenné značky. Tím velmi nenásilně zvýrazníme pas. Lodičky suplují kozačky, větší denní tašku raději vyměníme za elegantnější psaníčko.

(INTIMISSIMI dress, BENETTON turtleneck, CALZEDONIA tights, MANGO jacket, PIETRO FILIPI scarf, swater, belt; TONAK beret, GEOX shoes, FURLA bag, ALDO clutch)

photos and edit by Patrik Dillinger (https://www.facebook.com/DillingerPhotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky