LONG GLOVES AGAIN

  • 22. 03. 2015
  • Looks, Looks Woman

Pro neutichající zájem o outfity s dlouhými rukavicemi jsem se rozhodla pro přídavek. Letošní zimu nejspíše již opravdu poslední. Pokud trváte na rukavičkách, tak připravím pro změnu něco s driver gloves. Souhlasíte?

Jedná se o dnes prakticky již jarní look stále se zimními prvky. Základ tvoří pouzdrová sukně spolu s kašmírovým crop roláčkem, který jsem ulovila ve výprodeji v Benettonu za pouhých 99 korun, což už jsem zmiňovala na Instagramu. To mám ale štěstí, že? Jsem z něj naprosto unešená, a to jak střihově, tak barevně.

Crop kousky, tedy trička, topy, roláky a halenky sahajících pouze k pupíku, nezapomínejte nosit spolu s vyšším spodním dílem. Nikdy nenoste s bederkami. Proč? Příliš velká část odhalené kůže vypadá lacině. Nejsme přeci v pubertě.

Doplňky jsem volila velmi jednoduché, pro mě asi už typický baret. Tentokrát jsem sáhla po fialové, nějak se mi pod kůži dostala kombinace fialové a tmavě zelené. Pro ty z vás, kteří zelenou v outfitu nevidí, je na kabelce. Hrábla jsem také po již zmiňovaných dlouhých rukavicích, jež přímo křičely po nějakém výrazném náramku nebo prstenu. Zároveň už nepotřebujete kabát. Rukavičky se postarají o zahřátí celého předloktí, které by jinak bylo holé.

Sukni s černými silonkami jsem doplnila lodičkami, jež mě uchvátily svým detailem – pásek okolo kotníku. Mají díky tomu větší šmrnc, že?

TIP STYLISTY: Noste dlouhé rukavice.

Where to buy the gloves: JUNEK, ROECKL, LEATHERGLOVESONLINE, INESGLOVES

(BENETTON crop turtleneck, JUNEK gloves, RESERVED skirt, CALZEDONIA tights, PRIMARK stilletos, TONAK beret, SALAMANDER bag, VINTAGE bangles)

photos and edit by Patrik Dillinger (https://www.facebook.com/DillingerPhotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky