DENIM SKIRT

  • 01. 06. 2016
  • Looks, Looks Woman

Horké letní dny zvládám dobře snad jen u moře s koktejlem v ruce a s nohama v moři. Nevím, jak jste na tom vy, ale obléknout si něco musíme, že? Já jsem zvolila denimovou sukni s retro nádechem a hedvábný top s krajkovým lemováním. Baví mě kombinovat sportovní s elegantním. K sukni si samozřejmě alespoň občas beru podpatky.

Celý outfit nejvíc doladí doplňky. Zaměřila jsem se na barvu laku, kterou jsem propojila s kabelkou, řemínkem u hodinek a lehce i s detaily na sandálkách. Brýle jsem záměrně nevolila černé, byly by totiž příliš tvrdé. Přidanou hodnotou je, když vám brýle splynou s outfitem. Skvělým tipem na doplněk je i výrazná rtěnka. Doporučuji ty od Armaniho. Mají vysoký podíl bambuckého másla, díky čemuž nejsou rty vysušené a barva dlouho vydrží.

Vlasy mívám občas v drdolu, jindy zase rozpuštěné. Záleží na tom, jak moc mi je zrovna teplo. Skvělé osvěžení si můžete dopřát díky bylinné osvěžující a hydratační vodě ve spreji. Mám jednu z Havlíkovy přírodní lékárny a je úžasná!

(ZARA skirt, I AM necklace, INTIMISSIMI top, PIERE CARDIN bag, HILFIGER heels SCHAUMBURG WATCH watch, LINDBERG sunglasses-DIAMOND OPTIC ARMANI lipstick)
photos and edit by ROBERT VLK

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky