HOW TO CHOOSE SWIMSUITE

  • 23. 04. 2016
  • How to, How to woman

Plavková sezóna už je za rohem a tak je potřeba se pořádně soustředit právě na ten pro léto typický kousek oblečení. Postavičku jako lusk už máme z maratonů a ty drobné nedostatky zamaskujeme správně zvolenými barvami a střihy plavek. Měla bych také zmínit, že je důležité plavky prát v ruce nebo v pračce, ale maximálně do 30 °C, a zásadně v pracím gelu. Mokré plavečky jemně vyždímejte v rukách a nesušte je na přímém slunci.

TYP JABLKO:

Pro tuto postavu je typické větší bříško. Ideální způsob, jak jej můžete zamaskovat, jsou jednodílné plavky. Letos vám jdou módní trendy na ruku. V kurzu jsou nejrůznější druhy prostřihů a pokud máte odvahu, volte klidně výraznější vzory či barvy. V případě, že jste spíše konzervativnější, není rozhodně chybou zůstat u tmavších barev.
Další možností jsou tzv. tankini nebo-li plavky, jejichž vrchní díl vypadá jako tílko. Při opalování si jeho sundáváním hlavu lámat nemusíte, stačí jednoduše vyhrnout.

TYP HRUŠKA:

 

Problémovou partií postavy ve tvaru hrušky jsou boky a zadeček. Nejsnazším způsobem, jak můžete odlákat pozornost jinam, je dělení barev. Vrchní díl plavek by měl být co nejvýraznější (zajímavý střih/barva/vzor). Vyzkoušejte třeba volánky. Spodní díl by naopak měl být jednoduchý a rozhodně jednobarevný, spíše pak v tmavších odstínech.

VELKÁ PRSA:

U velkých prsou je důležitá kvalitní podprsenka víc než kdy jindy. Košíčky by neměly být příliš vykrojené, aby poprsí hezky drželo. Co je pro vás zapovězené, jsou nevyztužené trojúhelníčky. A čím tmavší barvu zvolíte, tím méně pozornosti upoutáte, takže záleží na vašich preferencích.

CHLAPECKÁ POSTAVA:

Této postavě chybí ženské křivky. Pomocí vhodného střihu plavek se ale dají dělat zázraky na počkání. Doporučuji bokové nebo vykrojené bikiny se zavazováním na bocích. Dámy mohou popustit uzdu své fantazie a volit bláznivé vzory, barvy, metalické odlesky, kanýrky, volánky či bohaté zdobení.

PŘESÝPACÍ HODINY:

Tento typ postavy muži milují a obdivují snad od nepaměti. Vyznačuje se stejně širokými rameny i boky a vosím pasem. Hledat můžete tady. Skvělé je to, že pro vás neplatí žádná pravidla. Užívejte si svobodu!

source: pinteres.com

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky