KAFEC & PLEATED SKIRT

  • 16. 06. 2017
  • Looks, Looks Woman

Zavítala jsem do celkem známé brněnské kavárny Kafec. Bohužel jsem byla trošku zklamaná. Působilo to na mě jako studentská kavárna s dobrými vaflemi, průměrnou kávou a nedotaženým interiérem.
Resumé: Jednou stačilo.


Pár slov k outfitu. Moje oblíbená a poměrně častá kombinace je lesklá plisovaná sukně s denimovou košilí nebo bavlněným tričkem. Líbí se mi rozdílnost těchto dvou na první pohled neslučitelných materiálů. Mám pocit, že móda je hlavně o materiálech. Chceme stále vyšší kvalitu za rozumnou cenu. Krásné je, že čím dál více lidí podporuje české návrháře a designéry, kteří si osvojili pojmy udržitelnosti a právě řečené kvality ve velké míře.

Pokud by se vám ani jedna z výše zmíněných variant k sukni nelíbila, zkuste kratší mikinu, crop top, véčkový svetřík nebo klidně delší parku.

Při focení jsem záměrně vystřídala dvoje boty. Na některých fotkách jsem nasadila baret, na jiných ho pro změnu sundala. Tenisky a lodičky. S módou si můžete hrát dle libosti. Není nutné měnit vždy celý outfit. Kouzlo spočívá v detailech. Na to nezapomínejte.


(LEVIS denim shirt, jeans, MANGO skirt, REEBOOK sneakers, BENETTON heels, TIFFANY bracelet, TONAK beret)

photos and edit by LUKÁŠ ŠKVAREK

www.skvarek.cz

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky