• Úvod
  • Blog
  • MAXI CARDIGAN & MONOCHROMATIC LOOK

MAXI CARDIGAN & MONOCHROMATIC LOOK

  • 20. 02. 2016
  • Looks, Looks Woman

Po delší odmlce tu pro vás mám další outfit post. Letošní zimu se ve mně mísí dvě barevné škály. Konkrétně černá a zemité tóny, jako jsou béžová, krémová, khaki, nude, šedá a občas zavítá i nezvaný host v podobě červené rtěnky či vínové kabelky. Z dosud neznámých důvodů jsem přestala nosit příliš výrazné barvy a čím déle se v módě pohybuji, tím jsou pro mě monochromatické outfity zajímavější.

Pro ty z vás, kteří si pod spojením monochromatický outfit neumí představit nic konkrétního, tu mám malou nápovědu. Outfit je sladěný v jedné barvě, ale člověk se snaží vyhrát si s různými délkami oděvů a strukturami materiálů. Můžete se zkusit inspirovat fotografiemi níže. A proč je to tak oblíbené? V jedné barvě budete vypadat štíhlejší a současně vyšší.

Měla bych také zdůraznit, že ve světlé variantě budete v záplavě černo-šedých ulic nepřehlédnutelná! A ne, že by šedá nebyla právě má oblíbená barva pro letošní a vlastně i loňskou sezónu…

(PIETRO FILIPI coat, maxi cardigan; LUISA SPAGNOLI pants, INTIMISSIMI top, TONAK beret, I AM earrings, NO NAME bangles, AURUM ring, GEOX heels, BENETTON belt, ONECKLACE necklace)

photos and edit by LUCIA TUŽÍNSKÁ

on.fb.me/1Ren34f

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky