MONOCHROME LAYERING

  • 26. 01. 2015
  • Looks, Looks Woman

Letošní lyžařská sezóna je v plném proudu a mě čeká lyžování v Alpách. Moc se těším. Kdo by taky ne, že? Je ale nutné doplnit zimní výbavičku.

Máte své oblíbené obchody? Musím přiznat, že co se zimních sportů týče, rozšiřuji své obzory i o skateshopy. Líbí se mi jejich barevné kreace, které mi při brzkém ranním vstávání vždy zvednou náladu. A rozhodně nezapomeňte na helmu, která nemusí být jen černá nebo bílá.

Jak už jste asi poznali, dnešní outfit je také trochu nákupní. Při jeho tvorbě jsem si pěkně pohrála s vrstvením. Pokud chcete look ozvláštnit, ale nechcete přitom použít širokou škálu barev, zaměřte se právě na různé kombinace materiálů. Můžete si všimnout krajkového topu, který jsem použila jako ženský prvek, spolu s podpatky a perličkami. Naopak zbytek už jsem volila volnější, pohodovější, aby se mi dobře hýbalo. A dokonce jsem dnes vytáhla i sluneční brýle.

(DOMI BAG bag, GEOX shoes, ESPRIT pants, MANGO sweater, INTIMISSIMI top, PIETRO FILIPI vest, LINDEX bracelets, TISSOT watch, DOLCE&GABANNA sunglasses)

photos and edit by Patrik Dillinger

(https://www.facebook.com/DillingerPhotography)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky