• Úvod
  • Blog
  • OVER KNEE BOOTS & MARINADA STORE

OVER KNEE BOOTS & MARINADA STORE

  • 01. 05. 2017
  • Looks, Looks Woman

Jaro už se konečně dere na svět! Zvolila jsem i jarnější look. Vzhledem ke stále měnícímu se počasí je pro mě kabát nutností. Řidičské rukavice jsou spíše designovou záležitostí, ale když je potřeba dokonce i zahřejí. 😀
Vysoké kozačky končící až nad koleny mě letos bavily. Často je nosím k černým šatům. Aby to nebyla nuda, oblékám pod šaty bílou košili nebo falešný límeček. Ohromně také vypadají navrstvené perly.

Způsoby jak perly vrstvit:

Mé podání v kombinaci černá kolová sukně a bílá košile. Pro inspiraci mrkněte ještě na vrstvení perel s bílou košilí, černým motýlkem a prodlouženým sakem. Jestli nemáte rády košile, klidně vrstvěte i na halenku nebo svetřík.


Outfit je focen v MARINADA STORE a jejím okolí. Kdo sleduje můj instagram, tak nemohl nepochopit, že miluji jídlo. A když už se to tak seběhlo, napíšu vám i to, jak se mi tam líbilo. Když vejdete dovnitř, působí kavárna/obchůdek velmi útulně. Ovšem na mě už tam bylo až moc věcí na jednom místě. Z interiéru bych pár produktů odstranila, aby to místy nepůsobilo přeplácaně.

Natrefili jsme ještě na větší skupinku u vedlejšího stolu a celá situace byla velmi nekomfortní. Jak pro nás hosty, tak si troufám říct, že i pro personál. Slečna nám téměř nemohla přinést pití, překážková dráha tvořena mojí kabelkou, kamarádovým batohem, psem paní od vedle, misky na vodu…bylo veselo.

Co se naší objednávky týká, dala jsme si cappuccino, které bylo tak na dvojku. Kamarád měl výborný milkshake. Ve stejný moment obsluha připravovala nádherné degustační prkýnka s italskými specialitami a flétny s proseccem.

Můj verdikt: Před návštěvou si rozhodně rezervujte dostatečně velký stůl a nechoďte sem na kávu, ale na sklenku prosecca a luxusně vypadající delikatesy.

(TAILORED coat, HILFIGER cap, BENETTON shirt, DIESEL dress, FREYWILLE bracelet, COCCINELLE bag, GANE LEATHER gloves, BAŤA over knee boots, MAC lipstick)

photos and edit by LUKÁŠ ŠKVAREK

www.skvarek.cz

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky