PEPITO PATTERNS

  • 26. 07. 2015
  • Looks, Looks Woman

Už delší dobu jsem nepostovala žádný outfit z business prostředí. Svoji nedbalost jsem se tedy rozhodla napravit, a to především díky vám. Dress code vhodný na obchodní jednání s sebou většinou nese největší vlnu otázek, dohadů a polemik.

Dnešním tématem jsou společenské kalhoty s jemným pepito vzorem spolu s černo-červenými detaily. Vzorované kalhoty nejsou zakázané, ale je potřeba se soustředit na jejich provedení. Jemný, decentní vzor celý outfit oživí. Na druhé straně prostorově náročnější vzor by působil příliš dominantně, až provokativně. Což jistě chápete, že je nežádoucí. Dalším negativem jsou opticky přidaná nežádoucí kila. Platí, že čím větší vzor, tím více působí daná oblast mohutněji. Toto pravidlo se však dá využít i v pozitivním směru. Máte-li drobná prsa, paže nebo hezké kotníky, přeneste výrazné vzory a barvy do těchto partií.

Nápadný spodek už kombinujte jen s elegantním, čistým, hladkým topem. Barvu halenky a lodiček jsem volila totožnou, aby outfit nepůsobil přeplácaně. Klíčovým prvkem je červená kabelka, kterou jsem bezpodmínečně musela sladit se rtěnkou. Šperky jsou zastoupeny perličkami, jedná se o velmi nadčasovou záležitost.

A jaké plyne ponaučení z dnešního článku? Věnujte pozornost detailům.

(BENETTON pants, heels; MANGO top, DOMI BAG bag, TISSOT watch)

photos and edit by MAREK STUCHLÝ (http://on.fb.me/1BHOSOf)

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky