TARTAN PANTS

  • 05. 04. 2016
  • Looks, Looks Woman

Stále častěji se v módě objevují tartanové vzory. Někdo to považuje za přežitek z dob viktoriánských, kdy trendy byly udávány na Savile Row, ale mně tento pro někoho trend, pro jiného nadčasová klasika, naprosto dostává.
Pojďme se společně mrknout, co je potřeba při výběru pečlivě promyslet!

Co v tomto vzoru můžeme pořídit?

Ž: Dobře si dovedu představit výrazný pár lodiček, sáčko, kalhoty nebo šaty. Pro milovnice denimu bych doporučila tartanovou jednu zadní kapsu na džínách. Na košili by se dalo pracovat s manžetami či vnitřním lemováním stojáčku.
M: Dokonale padnoucí dvouřadý oblek, sako, kapesníček, šála a kalhoty. Pro fashion fajnšmekry doporučuji zakoupit motýlka (zásadně vázacího) nebo kšandy, ale kvalitní!

Na co musíme při výběru dávat pozor?

Ž: Jestliže má dáma v plánu sáhnout po výraznějších odstínech, měla by se vyvarovat svým problematickým partiím. Není myslím nutné zdůrazňovat, že se jedná o výrazný kousek, který strhne pozornost výhradně na něj, což majitelkám správně zvoleného oděvu může do budoucna poskytnout nesčetné množství výhod. Například, máme-li špatný den, nechce se nám česat, líčit… Nechce se nám jednoduše nic. Dominantní prvek v outfitu sehraje svoji úlohu a bez zaváhání se chopí hlavní role.
M: Dejte si pozor na vhodnou kombinaci barev. Často se stává, že si muž vybere příliš usedlý kousek, který následně neplní účel koupě, nebo v opačném případě je tak výrazný, že jeho nošení omrzí a navíc je velmi složité jej kombinovat.

Jak takový outfit může vypadat v reálu jste viděli v jednom z posledních příspěvků na Facebooku. Jiný look s týmiž prvky můžete zhodnotit dnes na blogu.

(GANT pants, BENETTON heels, BREITLING watch- WATCH DE LUXE- EUROVEA shop, PIETRO FILIPI shirt, poncho, belt, TONAK beret, DIY ribbon)

photos and edit by LUCIA TUŽÍNSKÁ

on.fb.me/1Ren34f

Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz na eleganci. (Coco Chanel)

Štítky